top of page
WAL sports, PT

Personal Training

 

maximale aandacht voor een maximaal resultaat!

Het is al lange tijd bekend dat een groot deel van de Nederlanders te weinig beweegt. Belangrijk is het om te weten dat maar liefst 70% van deze groep wel meer wil bewegen, maar niet weet hoe! Begeleiding op maat kan hierbij helpen.

 

Wat is personal training?

Een personal trainer (of privétrainer) helpt je veilig, effectief en individueel bij het bereiken van je eigen specifieke doelen en wensen op het gebied van fitness en gezondheid.

 

Voor wie is personal training?

Personal training is voor iedereen die individueel of in een kleine groep (maximaal 4 personen) actief wil werken aan zijn/haar eigen gezondheidsdoelstellingen. Of het nu gaat om afslanken, conditieverbetering, technieken aanleren, lenigheid, weerbaarheid, spieropbouw, krachttoename, sportprestaties verbeteren, lichaamshouding verbeteren, stress management, fitheid, revalidatie, preventie of gezondheid in algemene zin, samen werken we naar het door jou gekozen doel!

 

Waarom kiezen voor personal training?

Personal training is de meest effectieve en resultaatgerichte manier om zelfgestelde doelen te bereiken en vervolgens het nivo vast te houden. Daarnaast is een personal trainer niet alleen een trainer, maar ook een coach, die je inspireert, motiveert en stimuleert om lichaam en geest in balans te brengen. Bovendien worden de trainingen gepland op dagen en tijden dat het jou het beste uitkomt. Door gebruik te maken professionele begeleiding, bespaar je tijd, krijg je persoonlijke aandacht en bereik je een optimaal resultaat. Maximale aandacht voor een maximaal resultaat!

 

Voordelen

Personal training heeft vele voordelen: het motiveert, je krijgt effectieve begeleiding, een optimaal resultaat, persoonlijke aandacht en je bespaart jezelf tijd.

 

Nadelen

Alle experts zijn het erover eens; eigenlijk kleven er geen nadelen aan personal training.

 

Wat kost het?

Voor de één-op-één training betaal je 350 euro per 10 lessen van één uur. Dat lijkt misschien veel, maar een personal trainer kan één van de belangrijkste personen in je leven worden. Andere opties zijn altijd mogelijk, zoals tweetallen of small group training. 

 

Neem vandaag nog contact op en vraag naar de mogelijkheden!

 

bottom of page